Apraksts

Ikviena dzīvē ir kāds pagrieziena punkts. Tik ļoti spēcīgs, krass un elpu aizraujošs, ka ir skaidrs: dzīve vairs nekad nebūs tāda kā agrāk. Maikls Stērlings, Londonas slavenākais vecpuisis, šo brīdi piedzīvoja, pirmoreiz ieraugot Frančesku Bridžertonu.
Viņš daudzus gadus bija skrējis pakaļ sievietēm, noslēpumaini smaidījis un ļāvis sevi notvert, kad tās medīja viņu, tomēr nekad Maikls nebija ļāvis tām sagūstīt viņa sirdi. Bet pietika tikai uzmest vienu skatienu Frančeskai, lai viņš uzreiz iemīlētos tik dziļi un pamatīgi, ka gandrīz nespēja noturēties kājās.
Tomēr Maiklam par nelaimi, Frančeska saglabās Bridžertonu uzvārdu vēl tikai nieka trīsdesmit sešas stundas, jo liktenīgā satikšanās notika vakariņās, kas tika rīkotas par godu Frančeskas gaidāmajām kāzām ar viņa brālēnu…

Amerikāņu rakstniece Džūlija Kvinna sāka rakstīt mēnesi pēc koledžas beigšanas un kopš tā laika nodarbojas tikai ar rakstniecību. Viņas romāni ir tulkoti 43 valodās, visur pasaulē iegūstot bestselleru statusu. “Kad viņš bija nerātns” ir sestā grāmata ciklā par Bridžertonu ģimeni, pēc kuras uzņemts arī TV seriāls, ko demonstrē Netflix.

No angļu valodas tulkojusi Zane Rozenberga.

Iesaki draugiem