Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple Books

JŪS VIŅU NEREDZAT, BET VIŅA REDZ JŪS...

MOLLIJA ŠAJĀ PASAULĒ IR PILNĪGI VIENA. UN PAVISAM NEIEVĒROJAMA.

Strādājot Regency Grand viesnīcā, viņa ir pieradusi būt neredzama. Viņa uzbužina spilvenus un nokopj netīrumus, putekļus un noslēpumus, ko viesnīcas apmeklētāji atstājuši pēc aizbraukšanas. Viņa ir vienkārša istabene – kāpēc gan lai kāds pievērstu viņai uzmanību?
Tomēr Mollija nonāk uzmanības centrā, kad atrod misteru Bleku, īgnu viesnīcas viesi, pavisam mirušu guļam savā gultā. Un tas galīgi nav nekas tāds, ko viegli nokopt. Kad Mollija tiek iesaistīta patiesības meklējumos, sekojot čukstus izteiktajām norādēm viesnīcas gaiteņos, viņa sevī atklāj spējas, par kurām nemaz nebija nojautusi. Viņa ir vienkārša istabene – tomēr pamana to, ko citi nav ievērojuši!

“Istabene” ir stāsts par to, ka patiesība vienmēr nav tikai balta un melna. 
Dažreiz tā ir kaut kur pa vidu...

“Istabene” ir kanādiešu rakstnieces Nitas Prouzas (Nita Prose) debijas romāns, kas tiek tulkots un izdots vairāk nekā 40 valstīs. Autore ilgus gadus strādājusi grāmatniecības jomā un tagad pilda viceprezidentes un galvenās redaktores pienākumus Simon & Schuster izdevniecībā Kanādā. 
Papildinformācija: nitaprose.com

No angļu valodas tulkojusi Laura Romanovska.


Spirdzinoši viltīgs un drūmi valdzinošs romāns. “Istabene” ir patiesi unikāla, atjautīgi uzrakstīta grāmata, kas iepriecina pat pieredzējušus lasītājus. Izbaudīju ikvienu lappusi. 
Kriss Vitekers, romāna “Mēs sākam no beigām” autors 

Lieliska un izklaidējoša lasāmviela! Tajā sastopam ļoti interesantu (un ļoti iemīļojamu) galveno varoni, kāda jau gadiem nav iepazīta. 
Stīvens Kings, rakstnieks 

Priecājos par katru mirkli, ko pavadīju kopā ar šo meistarīgi savīto un vienlaikus emocionālo trilleri. “Istabene” ir aizraujošs un lieliski uzrakstīts stāsts, kura centrā ir patiesi neaizmirstama galvenā varone Mollija. Esmu ieteikusi to izlasīt visiem, ko vien pazīstu. 
Emma Stouneksa, romāna “Bākas uzraugi” autore 

Jau sen nebiju lasījusi kaut ko tik labu! Grāmata man neļāva doties pie miera ierastajā laikā, jo nespēju atrauties no aizraujošā sižeta. 
Keitija Forde, romāna “Franču dēka” autore

Ievelkošs detektīvromāns, kurā par notikumiem stāsts visai intriģējoša galvenā varone. Prasmīgi savīts sižets, ko uzrakstījusi lieliska autore. Man ļoti patika!
Santa Montefjore, rakstniece

Iesaki draugiem