Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple Books

"Pēc šīs grāmatas, rodas vēlme daudz lasīt, dzīvot viegli, jutekliski un impulsīvi, atrast savas izjūtas un domas. Romāns lasās franciski viegli un vasarīgi ātri. Grencbergas valodai piemīt Sagānas skumjais siltums un brīvība."
Una Rozenbauma, režisore un radošā direktore

"Sākumā stāsts slēpjas un koķetē ar lasītāju, atklājoties vien tam, kas uzticīgi dodas Marijai līdzi tālajā un arī mežonīgi skaistajā ceļā. Tomēr izšķiroši nozīmīgi nav viņas ārējie piedzīvojumi. Tie ir tikai iesaiņojums Marijas iekšējam ceļam pie sevis. Un agri vai vēlu, brīvprātīgi vai dzīves piespiestiem šis ceļš ir veicams ikvienam no mums."
Dārta Daneviča, aktrise

"Neaizmirstami skaists ir šis ceļojums kopā ar Mariju. Valoda un noskaņa kā glezna, ko baudīt. Romāns kā lēna deja, kam ļauties. Stāsts kā terapija, kas rezonē ar manām izjūtām. Cienu autores domu dziļumu – īsti, dzīvi un patiesi."
Lelde Kovaļova, kino producente un rakstniece

"Romāns par neparasto déjà vu stāvokli, par ceļa sākumu un beigām, vieglu depresiju un liktenīgu iemīlēšanos, bijušo un tagadējo sevi, Alisi un Mariju. Visam pa vidu ir kodols – patība, līdz kurai aizsniegties var vien ļaujoties. Marijas stāsts rosina ļauties un doties ceļojumā uz savu kodolu. Un noticēt mīlestībai, jo ticība tai ir cilvēka vienīgā reliģija."
Aija Bremšmite, grāmatu apskatniece, raidieraksta @piedzivot.lappuses autore

Inga Grencberga ir rakstniece, grāmatu lasītāja un vēstniece. Viņas debijas romāns “Sestā sieva” uzreiz pēc iznākšanas kļuva par pārdošanas sensāciju.
Tas izdots un guvis atzinību arī ārpus Latvijas.

Iesaki draugiem