Aprīļa e-grāmatu akcija ir klāt!

2024-03-31

Pati pirmā aprīļa diena katru gadu ir vispasaules smieklu un joku diena, kurā cenšamies izjokot un uzjautrināt cits citu, arī aprīļa e-grāmatu atlaižu akciju šoreiz veltām darbiem, kuri izraisīs smieklus vai vismaz smaidu un uzlabos garastāvokli.

Šķiet, ka grūti būtu atrast cilvēku, kurš, izdzirdot vārdus “princis Harijs un princis Viljams”, uzreiz nenojaustu, ka runa ir par Lielbritānijas karaļnamu. Kad 2023. gada sākumā klajā nāca jaunākā brāļa rakstītā autobiogrāfija “Liekais”, lasītāji dalījās divās teju karojošās nometnēs, savukārt rakstnieks Bruno Vincents izmantoja virmojošās kaislības, lai radītu šī darba kopsavilkumu parodijas formātā. Vincenta grāmatai “Aiztaupiet to mums!” dots apakšvirsraksts “Harodija ar Bruno Vincentu”, tādējādi uzsverot, ka viņa 1. aprīlī publicēto darbu tiešām vajag uztvert ar smaidu. Autors asprātīgi “izspēlē” Harija vēstījumu, tāpēc šī e-grāmata patiks lasītājiem, kuri aizraujas ar vārdu spēlēm un ir gana neitrāli britu karaliskās ģimenes sakarā.

Zeldas nu jau otrajā stāstu krājumā “Stāstiņi visiem pieaugušajiem” apkopoti pikanti stāstiņi, kuriem iedvesmu autore smēlusies no reāliem dzīves notikumiem. Uzzināsiet ne tikai par to, ko var piedzīvot ātrajos randiņos vai ko var sagaidīt seksa kursos, bet arī to, kā Zeldai veicies erotiskajā fotosesijā brīvā dabā, kādi sarežģījumi varētu rasties mīlēšanās laikā meža pļaviņā vai ezeriņā, un daudz ko citu. Grāmatā apkopoti dažādu piedzīvojumu apraksti, kurus vieno autores ar humora dzirksti caurvītie pārspriedumi par attiecībām un par to, ko tad īsti vēlas sieviete. 

Gunas Rukšānes krājumā “Pasmaidīsim” apkopoti smieklīgi atgadījumi un pārpratumi no autores un viņas paziņu dzīves, kurus Guna Rukšāne gadu laikā ir piefiksējusi savos pierakstos. Šis darbs ir kā burciņa ar vitamīniem vai saldumiem labākam noskaņojumam un jautrākam prātam. Stāstiņi ir nesaistīti savā starpā, katru dienu var izlasīt pa vienam vai vairākiem, lai iesāktu (vai noslēgtu) dienu ar smaidu. 

Ja vēlaties smieties, pie tam darīt to balsī, izlasiet Arto Pāsilinnas grāmatu “Paradīzes salas gūstekņi” ! Autors kārtējo reizi neliek vilties, jo izcilais humors, ar kādu aprakstīta visai savdabīgās kompānijas – zviedru medmāsu, somu vecmāšu, norvēģu ārstu, somu mežstrādnieku, angļu pilotu un stjuaršu, kā arī viena somu žurnālista – vēlme izglābties pēc lidmašīnas avārijas Klusajā okeānā un cīņa par izdzīvošanu uz kādas netālu avārijas vietai esošas Indonēzijas salas, pārsteidz lasītāju pat negaidītākajās situācijās un brīžos.  

Kādas ir jūsu attiecības ar ēdienu? Mierpilnas un laimīgas? Trauksmainas? Varbūt kaisles pilnas? Vai tā ir abpusēja mīlestība, vai tomēr ne? Leldes Jaujas grāmatas “Pārēšanās ābece” galvenās varones Itas dzīvē ēdiens un attiecības ar to ir centrālā tēma. Itai ir ēšanas traucējumi, tie ietekmē viņas ikdienu, viņas domas un pašvērtējumu, tāpēc viņa nolemj veikt dziļu izpētes darbu, lai atklātu, kur meklējamas šīs problēmas saknes. Itas ceļojums pagātnē un savā iekšējā pasaulē ir pilns ar atjautīgām atziņām, asprātīgiem novērojumiem un amizantiem atgadījumiem, kuros lasītājs reizēm atpazīs arī pats sevi vai kādu no draugiem vai paziņām. 

Skolas laika paziņas, bērnudārza audzinātāja un kāda audzēkņa tēvs, lauksaimnieku ģimene, tomātu stādu pircējs. Kas gan saista šos cilvēkus? Viņi visi (un vēl citi!) satiekas Ilzes Aizsilas stāstu krājumā “Kārdinošs pavērsiens” , kuram dots apakšvirsraksts “Attiecību stāsti erotiskās noskaņās”. Rakstot viegli, aizraujoši, ar asprātīgiem salīdzinājumiem un humoru, autore ļauj pavērt durvju un aizkaru spraudziņas, lai lasītāji ielūkotos mirkļos, kad starp dažādajiem stāstu varoņiem uzšķiļas attiecību dzirksts. Aprakstītās romantiski pikantās situācijas ne tikai kārdinās, bet arī sasmīdinās, atgādinot, ka reizēm kvēli kaislīgos brīžos var atgadīties kas pilnīgi negaidīts. Ilzes Aizsilas stāstu krājums “Kārdinošs pavērsiens” patiks tiem e-grāmatu cienītājiem, kurus saista romantiski piparota lasāmviela.

Šos 6 darbus aicinām iegādāties e-formātā Zvaigzne ABC mājaslapā ar 50 % atlaidi no 1. aprīļa līdz 30. aprīlim. Katru dienu Zvaigzne ABC e-grāmatu sociālajos kontos X un Instagram iespējams izlasīt citātu no kādas akcijas e-grāmatas. Pasmaidiet kopā ar Zvaigzne ABC e-grāmatām!

Lūdzam ņemt vērā, ka Kindle lasītāji var lejupielādēt ePub e-grāmatu arī Kindle mobi formātā savā Zvaigzne ABC pirkumu kontā.