Bioloģija vidusskolai, 4

Autors(i): Līga Sausiņa
ISBN 9789934016035 copy
Nokopēts!
Iesējuma tips Tiešsaistē Tips PDF Drošība Māconis
caution E-grāmatas abonēšanas termiņš 1 gads.

Ir pieejams

info

E-grāmatas ir pieejamas tikai reģistrētiem lietotājiem.

Šo materiālu pēc iegādes NAV iespējams atdot atpakaļ pārdevējam vai samainīt pret drukātu preci. Nauda par iegādāto e-grāmatu, audiogrāmatu vai digitālo mācību materiālu netiks atmaksāta. Vairāk informācijas šeit.

Interneta grāmatnīcā  - ātrāk, ērtāk un izdevīgāk!!!

Mācību grāmatā ”Bioloģija vidusskolai 4.” plaši aplūkota jauna tēma – biotehnoloģijas: gēnu inženērija, ģenētiskā modificēšana, dzīvnieku klonēšana, augu mikropavairošana.
Darbu ar mācību grāmatu atraktīvāku vērš daudzu uzdevumu saistība ar papildinformāciju, kas ievietota ielogā „Uzzini vairāk!”. Šī papildinformācija palīdz izprast saturu, attīsta kritiskās domāšanas prasmes un vedina diskutēt.
Īpaša vērība mācību grāmatā veltīta tādai nozīmīgai bioloģijas mācību procesa sastāvdaļai kā pētnieciskā darbība. Pētniecisko prasmju apgūšanu un pilnveidošanu nodrošina grāmatā ievietotie pētniecisko darbu apraksti, kā arī uzdevumi par pētniecību.
Grāmatā ir plašs ilustratīvais materiāls – zīmējumi, fotoattēli, tabulas un shēmas, kas uzskatāmi papildina mācību saturu. Katras nodaļas beigās ir dažādiem izziņas līmeņiem atbilstoši uzdevumi zināšanu, prasmju un radošās darbības iemaņu pārbaudei.

Izdevējs Zvaigzne ABC
ISBN
9789934016035 copy
Nokopēts!
Iesējuma tips Tiešsaistē
Autors (i) Līga Sausiņa
Drošība Māconis
e-grāmatas info Nav iespējas izdrukāt
caution E-grāmatas abonēšanas termiņš 1 gads.

Iepriekš skatītās preces

loader