Kā ozola saknei pēc ūdens

ISBN 9789934023224 copy
Nokopēts!
Iesējuma tips E-grāmata Tips PDF Faila izmērs MB 1.5 Drošība Sociālais DRM

Ir pieejams

info

E-grāmatas ir pieejamas tikai reģistrētiem lietotājiem.

Šo materiālu pēc iegādes NAV iespējams atdot atpakaļ pārdevējam vai samainīt pret drukātu preci. Nauda par iegādāto e-grāmatu, audiogrāmatu vai digitālo mācību materiālu netiks atmaksāta. Vairāk informācijas šeit.

Interneta grāmatnīcā  - ātrāk, ērtāk un izdevīgāk!!!

Knuta Skujenieka dzejas krājumā „Kā ozola saknēm pēc ūdens” izlases veidā apkopota gandrīz visa dzejnieka daiļrade, sākot no izsūtījuma gadiem Mordovijā, kad dzejoļi uz mājām kursēja vēstuļu veidā (“pa vienam uz katru pusotru kilometru līdz mājām” (K. Skujenieks)) līdz pat jaunākajiem, krājumos neietvertajiem dzejoļiem.
Izlasi sakārtojusi un pēcvārdu rakstījusi dzejnieka radošās biogrāfijas pārzinātāja, gudrā un smalki jūtošā literatūrzinātniece Inta Čaklā.
Dzejoļu kārtība izlasē saglabāta secīgi uzrakstīšanas laikam, tāpēc lasītājam iespējams arī izsekot dzejnieka domām, jūtām un izmantotajiem mākslinieciskajiem paņēmieniem laika periodā.
Knuta Skujenieka lirika dzejas zinātājiem komentārus neprasa. Jaunajiem lasītājiem? Dzeja ir vienkārša un dziļa, asprātīga un jutekliska vienlaikus. Temperamentīga. Dzejnieks – jauneklis, savējais starp jaunajiem. Patriots bez patosa. Lepns bez lepnības. Daudzvalodu zinātājs.

Izdevējs Zvaigzne ABC
ISBN
9789934023224 copy
Nokopēts!
Iesējuma tips E-grāmata
Autors (i) Knuts Skujenieks
Faila izmērs MB 1.5
Drošība Sociālais DRM
e-grāmatas info Nav iespējas izdrukāt

Iepriekš skatītās preces

loader