Buljoni
Ir pieejams
E-grāmatas ir pieejamas tikai reģistrētiem lietotājiem.
Šo materiālu pēc iegādes NAV iespējams atdot atpakaļ pārdevējam vai samainīt pret drukātu preci. Nauda par iegādāto e-grāmatu, audiogrāmatu vai digitālo mācību materiālu netiks atmaksāta. Vairāk informācijas šeit.
Interneta grāmatnīcā - 10% atlaide reģistrētajiem klientiem drukātajām grāmatām
Buljonu pasniedz kā apetīti rosinošu ēdienu maltītes sākumā. Tas atmodina garšas kārpiņas turpmākajām gastronomiskajām baudām. Lai gan buljona pagatavošana nav sarežģīta, tā prasa zināmu laiku. Tomēr gardas zupas vārīšanā ieguldītās pūles atmaksāsies.
Grāmatiņā sniegtas visdažādāko – gaļas, zivju, sēņu un dārzeņu buljonu receptes. Tiek piedāvāts arī plašs piedevu klāsts – klimpas, frikadeles, grauzdiņi, pankūkas, omlete u.c. Buljonu var izmantot zupas, mērces, sautējuma vai cita ēdiena gatavošanā.
ISBN |
9789934026485
Nokopēts!
|
---|---|
Iesējuma tips | E-grāmata |
Autors (i) | Sakārtojusi Inta Jerarte |
Faila izmērs MB | 0.2 |
Drošība | Sociālais DRM |
e-grāmatas info | Nav iespējas izdrukāt |
Izdevējs | Zvaigzne ABC |
Buljonu pasniedz kā apetīti rosinošu ēdienu maltītes sākumā. Tas atmodina garšas kārpiņas turpmākajām gastronomiskajām baudām. Lai gan buljona pagatavošana nav sarežģīta, tā prasa zināmu laiku. Tomēr gardas zupas vārīšanā ieguldītās pūles atmaksāsies.
Grāmatiņā sniegtas visdažādāko – gaļas, zivju, sēņu un dārzeņu buljonu receptes. Tiek piedāvāts arī plašs piedevu klāsts – klimpas, frikadeles, grauzdiņi, pankūkas, omlete u.c. Buljonu var izmantot zupas, mērces, sautējuma vai cita ēdiena gatavošanā.
ISBN |
9789934026485
Nokopēts!
|
---|---|
Iesējuma tips | E-grāmata |
Autors (i) | Sakārtojusi Inta Jerarte |
Faila izmērs MB | 0.2 |
Drošība | Sociālais DRM |
e-grāmatas info | Nav iespējas izdrukāt |
Izdevējs | Zvaigzne ABC |