Garšaugi
Ir pieejams
E-grāmatas ir pieejamas tikai reģistrētiem lietotājiem.
Šo materiālu pēc iegādes NAV iespējams atdot atpakaļ pārdevējam vai samainīt pret drukātu preci. Nauda par iegādāto e-grāmatu, audiogrāmatu vai digitālo mācību materiālu netiks atmaksāta. Vairāk informācijas šeit.
Interneta grāmatnīcā - 10% atlaide reģistrētajiem klientiem drukātajām grāmatām
Šīs bagātīgi ilustrētās grāmatas autore ir Latvijā pazīstamā kulinārijas un gastronomijas speciāliste, žurnāliste, tulkotāja un Radio SWH „balss” Iveta Galēja. Grāmatā iekļauti 25 garšaugi, kurus katrs var audzēt arī pats savā piemājas dārziņā, dzīvoklī uz palodzes vai uz lodžijas. Grāmatā iztirzāti dažādi garšaugu praktiskās izmantošanas aspekti. Aprakstīta augu izcelsme, ieviešanas vēsture, tradicionālā pielietošana dažādās zemēs, kā arī izmantošanas iespējas mūsdienās – virtuvē, ķermeņa kopšanai un dvēseles stāvokļa uzlabošanai. Lasītājs uzzinās:
• 75 detalizētas receptes grāmatā minēto garšaugu kulinārai izmantošanai,
• desmitiem vēl citu recepšu novārījumu, uzlējumu, tēju, komprešu un vannas ūdens gatavošanai,
• informāciju par dažādu garšaugu īpatnībām, audzēšanas prasībām un savstarpējo saderību,
• padomus garšaugu ievākšanai un uzglabāšanai.
Kā “atsvaidzināt” tik pierasto olu kulteni? Ko darīt ar lielveikalā nopirktajām salvijas lapām? Kādi augi izmantojami kā līdzeklis pret saaukstēšanos vai gremošanas uzlabošanai? Atbildes uz šiem un daudziem citiem jautājumiem meklējiet grāmatā „Garšaugi”. Izmantojiet pasaules pieredzi savās mājās!
ISBN |
9789934031229
Nokopēts!
|
---|---|
Iesējuma tips | E-grāmata |
Autors (i) | Iveta Galēja |
Faila izmērs MB | 23 |
Drošība | Sociālais DRM |
e-grāmatas info | Nav iespējas izdrukāt |
Izdevējs | Zvaigzne ABC |
Šīs bagātīgi ilustrētās grāmatas autore ir Latvijā pazīstamā kulinārijas un gastronomijas speciāliste, žurnāliste, tulkotāja un Radio SWH „balss” Iveta Galēja. Grāmatā iekļauti 25 garšaugi, kurus katrs var audzēt arī pats savā piemājas dārziņā, dzīvoklī uz palodzes vai uz lodžijas. Grāmatā iztirzāti dažādi garšaugu praktiskās izmantošanas aspekti. Aprakstīta augu izcelsme, ieviešanas vēsture, tradicionālā pielietošana dažādās zemēs, kā arī izmantošanas iespējas mūsdienās – virtuvē, ķermeņa kopšanai un dvēseles stāvokļa uzlabošanai. Lasītājs uzzinās:
• 75 detalizētas receptes grāmatā minēto garšaugu kulinārai izmantošanai,
• desmitiem vēl citu recepšu novārījumu, uzlējumu, tēju, komprešu un vannas ūdens gatavošanai,
• informāciju par dažādu garšaugu īpatnībām, audzēšanas prasībām un savstarpējo saderību,
• padomus garšaugu ievākšanai un uzglabāšanai.
Kā “atsvaidzināt” tik pierasto olu kulteni? Ko darīt ar lielveikalā nopirktajām salvijas lapām? Kādi augi izmantojami kā līdzeklis pret saaukstēšanos vai gremošanas uzlabošanai? Atbildes uz šiem un daudziem citiem jautājumiem meklējiet grāmatā „Garšaugi”. Izmantojiet pasaules pieredzi savās mājās!
ISBN |
9789934031229
Nokopēts!
|
---|---|
Iesējuma tips | E-grāmata |
Autors (i) | Iveta Galēja |
Faila izmērs MB | 23 |
Drošība | Sociālais DRM |
e-grāmatas info | Nav iespējas izdrukāt |
Izdevējs | Zvaigzne ABC |