KEPLER62. Piektā grāmata: VĪRUSS

Kepler62-Kirja 5: Virus
ISBN 9789934079269 copy
Nokopēts!
Iesējuma tips E-grāmata Tips PDF Faila izmērs MB 20 Drošība Sociālais DRM

Ir pieejams

info

E-grāmatas ir pieejamas tikai reģistrētiem lietotājiem.

Šo materiālu pēc iegādes NAV iespējams atdot atpakaļ pārdevējam vai samainīt pret drukātu preci. Nauda par iegādāto e-grāmatu, audiogrāmatu vai digitālo mācību materiālu netiks atmaksāta. Vairāk informācijas šeit.

Interneta grāmatnīcā  - ātrāk, ērtāk un izdevīgāk!!!

Jaunā planēta, kas nu kļuvusi bērniem par mājām, sagādā daudz pārsteigumu. Gadalaiki strauji mainās – pēc jaukās vasaras seko krāsām bagāts rudens, taču tas aizsteidzas vienā dienā un to nomaina stindzinošs aukstums un bezgalīgi sniega klajumi. Bērniem ir jācīnās ne tikai ar dabas apstākļiem, bet arī ar aizvien lielākām aizdomām. Kāds no viņiem zina vairāk nekā citi. Kad Ari un Marīe atrod savādu zondi un izlasa noslēpumainu ziņu, viņiem beidzot ir jāizlemj, vai viņi ir sabiedrotie vai pretinieki.

Šis ir neparasts starptautisks projekts, kuru īstenojuši labi pazīstamie rakstnieki soms Timo Parvela un norvēģis Bjērns Sortlanns kopā ar somu mākslinieku Pasi Pitkenenu. Viņi radījuši aizraujošu pasauli, kurā draudzības līkločiem ļauts sekot neizzinātā kosmosā. Sēriju veido sešas aizraujošas grāmatas.

No somu valodas tulkojusi Anete Kona.

Izdevējs Zvaigzne ABC
ISBN
9789934079269 copy
Nokopēts!
Iesējuma tips E-grāmata
Autors (i) Bjērns Sortlanns, Timo Parvela
Orģinālnosaukums Kepler62-Kirja 5: Virus
Faila izmērs MB 20
Drošība Sociālais DRM

Iepriekš skatītās preces

loader