Viss būs labi, Made!

Autors(i): Aija Lisovska
ISBN 9789934082962 copy
Nokopēts!
Iesējuma tips E-grāmata Tips PDF Faila izmērs MB 6.3 Drošība Sociālais DRM

Ir pieejams

info

E-grāmatas ir pieejamas tikai reģistrētiem lietotājiem.

Šo materiālu pēc iegādes NAV iespējams atdot atpakaļ pārdevējam vai samainīt pret drukātu preci. Nauda par iegādāto e-grāmatu, audiogrāmatu vai digitālo mācību materiālu netiks atmaksāta. Vairāk informācijas šeit.

Interneta grāmatnīcā  - ātrāk, ērtāk un izdevīgāk!!!

Kameni Madi lieliski raksturo visiem zināmais teiciens – “gribēju, kā labāk, sanāca, kā vienmēr”. Viņa ir visai liels un neveikls kukainis, tādēļ allaž iekuļas kādā ķibelē. To var izraisīt kāds pārpratums, aizmāršība vai pat kamenes lādzīgais raksturs. 
Esiet mierīgi, mīļie lasītāji un lasītājas, – galu galā viss būs labi! Jo Made ir ne vien labdabīga, bet viņai piemīt arī brīnišķīga humora izjūta.

“Viss būs labi, Made” ir Aijas Lisovskas pirmā grāmata. Aija pati ir māmiņa, tāpēc labi zina, kas bērniem iet pie sirds. Grāmatā ietvertas divas pasakas: “Kā kamene uz cirku gāja” un “Kā kamene gleznot mācījās”. Teksts ir spraigs un uzjautrinošs, bet Agijas Stakas zīmētie tēli – gluži kā izkāpuši no animācijas filmiņas. Mākslinieces zīmētās ainiņas grāmatai piešķir vēl papildu humora dzirksti.

Izdevējs Zvaigzne ABC
ISBN
9789934082962 copy
Nokopēts!
Iesējuma tips E-grāmata
Autors (i) Aija Lisovska
Faila izmērs MB 6.3
Drošība Sociālais DRM

Iepriekš skatītās preces

loader