Kur rodas rudzu maize?

Izdevējs Zvaigzne ABC ISBN 9789934093173 copy
Nokopēts!
Iesējuma tips E-grāmata Tips PDF Faila izmērs MB 4.9 Drošība Sociālais DRM

Ir pieejams

info

E-grāmatas ir pieejamas tikai reģistrētiem lietotājiem.

Šo materiālu pēc iegādes NAV iespējams atdot atpakaļ pārdevējam vai samainīt pret drukātu preci. Nauda par iegādāto e-grāmatu, audiogrāmatu vai digitālo mācību materiālu netiks atmaksāta. Vairāk informācijas šeit.

Interneta grāmatnīcā - 10% atlaide reģistrētajiem klientiem drukātajām grāmatām 

Sērijas “Profesore Jacino” grāmatā “Kur rodas rudzu maize?” soli pa solim atklāts ceļš, kā no labības lauka līdz mūsu virtuvei nonāk rudzu maize. Lasītājs noskaidros, kā maizes ceptuve tiek pie rudzu miltiem, no kādām izejvielām un kādā veidā top mīkla, kas ir plaucējums un ieraugs, kā tiek veidoti maizes klaipi, kur un kā tos cep, sagriež un iepako, ko iesākt ar tukšo iepakojumu, kā mājās pagatavot maizes grauzdiņus un, pats galvenais, kā maizes ražošanas gaitā noder visjaunākās tehnoloģijas.

Lasītāju apgaismos un izklaidēs profesore Jacino, runcis Bernards un maizes ceptuves eksperti.

Grāmatā iekļauti arī dažādi saistoši uzdevumi.

Noskenējot grāmatā ievietotos kvadrātkodus, iespējams izpildīt pašpārbaudes testu, aplūkot apsveikumu un noskatīties animācijas filmu “Kur rodas rudzu maize?”, kurā darbojas grāmatā iepazītie tēli.

Grāmatas autore Kristīne Jacino ir pārtikas inženierzinātņu doktore ar daudzu gadu darba pieredzi pārtikas ražošanā. Autore ir zīmola “Profesore Jacino” radītāja, izveidojusi uzņēmumu “Engineering for children” un tā ietvaros veido un attīsta daudzveidīgus, interaktīvus un izklaidējošus izglītības projektus bērniem.

ISBN
9789934093173 copy
Nokopēts!
Iesējuma tips E-grāmata
Autors (i) Kristīne Jacino
Faila izmērs MB 4.9
Drošība Sociālais DRM
Izdevējs Zvaigzne ABC

Iepriekš skatītās preces

loader