Kur rodas cīsiņi un desas?
Ir pieejams
E-grāmatas ir pieejamas tikai reģistrētiem lietotājiem.
Šo materiālu pēc iegādes NAV iespējams atdot atpakaļ pārdevējam vai samainīt pret drukātu preci. Nauda par iegādāto e-grāmatu, audiogrāmatu vai digitālo mācību materiālu netiks atmaksāta. Vairāk informācijas šeit.
Interneta grāmatnīcā - 10% atlaide reģistrētajiem klientiem drukātajām grāmatām
Sērijas “Profesore Jacino” grāmatā “Kur rodas cīsiņi un desas?” soli pa solim atklāts ceļš, kā līdz mūsu virtuvei nonāk cīsiņi un desas. Lasītājs noskaidros, no kādām izejvielām cīsiņus un desas var ražot, kas ir pārtikas piedevas un kāpēc tās lieto, kā notiek cīsiņu un desu pildīšana, vārīšana, atdzesēšana un iepakošana, kā šos produktus pareizi uzglabāt, ko iesākt ar tukšo iepakojumu, kā pagatavot cīsiņu “astoņkājīšus” un, pats galvenais, kā cīsiņu un desu ražošanas gaitā iesaistās visjaunākās tehnoloģijas.
Lasītāju apgaismos un izklaidēs profesore Jacino, runcis Bernards, brokolis Smukulis un viņu draugi.
Grāmatā iekļauti arī dažādi saistoši uzdevumi.
Noskenējot grāmatā ievietotos kvadrātkodus, iespējams izpildīt pašpārbaudes testu, aplūkot apsveikumu un noskatīties animācijas filmu “Kur rodas cīsiņi un desas?”, kurā darbojas grāmatā iepazītie tēli.
Grāmatas autore Kristīne Jacino ir pārtikas inženierzinātņu doktore ar daudzu gadu darba pieredzi pārtikas ražošanā. Autore ir zīmola “Profesore Jacino” radītāja, izveidojusi uzņēmumu “Engineering for children” un tā ietvaros veido un attīsta daudzveidīgus, interaktīvus un izklaidējošus izglītības projektus bērniem.
ISBN |
9789934093159
Nokopēts!
|
---|---|
Iesējuma tips | E-grāmata |
Autors (i) | Kristīne Jacino |
Faila izmērs MB | 5.6 |
Drošība | Sociālais DRM |
Izdevējs | Zvaigzne ABC |
Sērijas “Profesore Jacino” grāmatā “Kur rodas cīsiņi un desas?” soli pa solim atklāts ceļš, kā līdz mūsu virtuvei nonāk cīsiņi un desas. Lasītājs noskaidros, no kādām izejvielām cīsiņus un desas var ražot, kas ir pārtikas piedevas un kāpēc tās lieto, kā notiek cīsiņu un desu pildīšana, vārīšana, atdzesēšana un iepakošana, kā šos produktus pareizi uzglabāt, ko iesākt ar tukšo iepakojumu, kā pagatavot cīsiņu “astoņkājīšus” un, pats galvenais, kā cīsiņu un desu ražošanas gaitā iesaistās visjaunākās tehnoloģijas.
Lasītāju apgaismos un izklaidēs profesore Jacino, runcis Bernards, brokolis Smukulis un viņu draugi.
Grāmatā iekļauti arī dažādi saistoši uzdevumi.
Noskenējot grāmatā ievietotos kvadrātkodus, iespējams izpildīt pašpārbaudes testu, aplūkot apsveikumu un noskatīties animācijas filmu “Kur rodas cīsiņi un desas?”, kurā darbojas grāmatā iepazītie tēli.
Grāmatas autore Kristīne Jacino ir pārtikas inženierzinātņu doktore ar daudzu gadu darba pieredzi pārtikas ražošanā. Autore ir zīmola “Profesore Jacino” radītāja, izveidojusi uzņēmumu “Engineering for children” un tā ietvaros veido un attīsta daudzveidīgus, interaktīvus un izklaidējošus izglītības projektus bērniem.
ISBN |
9789934093159
Nokopēts!
|
---|---|
Iesējuma tips | E-grāmata |
Autors (i) | Kristīne Jacino |
Faila izmērs MB | 5.6 |
Drošība | Sociālais DRM |
Izdevējs | Zvaigzne ABC |