Aukstie ēdieni viesībām un ikdienai
Ir pieejams
E-grāmatas ir pieejamas tikai reģistrētiem lietotājiem.
Šo materiālu pēc iegādes NAV iespējams atdot atpakaļ pārdevējam vai samainīt pret drukātu preci. Nauda par iegādāto e-grāmatu, audiogrāmatu vai digitālo mācību materiālu netiks atmaksāta. Vairāk informācijas šeit.
Interneta grāmatnīcā - 10% atlaide reģistrētajiem klientiem drukātajām grāmatām
Sērijā “Latvijas kulinārais mantojums” iznākusi grāmata “Aukstie ēdieni viesībām un ikdienai”.
Grāmatā, kas sagatavota pēc 1937. gada izdevuma un ko sastādījušas lieliskas saimnieces – Kaucmindes semināra absolventes – ir sakopotas praksē pārbaudītas sātīgu auksto ēdienu receptes viesībām un ikdienai, kā arī sniegti padomi galda klāšanā un rotāšanā.
Šajā izdevumā jūs uzzināsiet, kā pagatavot gardus cepešus, zivis, vēžus un medījumus, kā visdažādākajos veidos izmantot dārzeņus, kā izcept gardus pīrāgus un sagatavot garšīgu limonādi vai kvasu.
Izdevumā lielā mērā ir saglabāts oriģinālgrāmatas dizains un jaukā, senlaicīgā valoda.
ISBN |
9789934027116
Nokopēts!
|
---|---|
Iesējuma tips | E-grāmata |
Faila izmērs MB | 12 |
Drošība | Sociālais DRM |
e-grāmatas info | Nav iespējas izdrukāt |
Izdevējs | Zvaigzne ABC |
Sērijā “Latvijas kulinārais mantojums” iznākusi grāmata “Aukstie ēdieni viesībām un ikdienai”.
Grāmatā, kas sagatavota pēc 1937. gada izdevuma un ko sastādījušas lieliskas saimnieces – Kaucmindes semināra absolventes – ir sakopotas praksē pārbaudītas sātīgu auksto ēdienu receptes viesībām un ikdienai, kā arī sniegti padomi galda klāšanā un rotāšanā.
Šajā izdevumā jūs uzzināsiet, kā pagatavot gardus cepešus, zivis, vēžus un medījumus, kā visdažādākajos veidos izmantot dārzeņus, kā izcept gardus pīrāgus un sagatavot garšīgu limonādi vai kvasu.
Izdevumā lielā mērā ir saglabāts oriģinālgrāmatas dizains un jaukā, senlaicīgā valoda.
ISBN |
9789934027116
Nokopēts!
|
---|---|
Iesējuma tips | E-grāmata |
Faila izmērs MB | 12 |
Drošība | Sociālais DRM |
e-grāmatas info | Nav iespējas izdrukāt |
Izdevējs | Zvaigzne ABC |