Bezgrēka našķi
Ir pieejams
E-grāmatas ir pieejamas tikai reģistrētiem lietotājiem.
Šo materiālu pēc iegādes NAV iespējams atdot atpakaļ pārdevējam vai samainīt pret drukātu preci. Nauda par iegādāto e-grāmatu, audiogrāmatu vai digitālo mācību materiālu netiks atmaksāta. Vairāk informācijas šeit.
Interneta grāmatnīcā - 10% atlaide reģistrētajiem klientiem drukātajām grāmatām
Ēdat veselīgi un ievērojat sabalansēta uztura principus?
Mācāties sadzīvot ar produktu nepanesību vai alerģijām?
Neēdat maizi un produktus, kuri satur baltos miltus?
Meklējat alternatīvas receptes, kurās nav olu un piena produktu?
Esat atvērti eksperimentiem ar ierastajiem graudaugiem, dārzeņiem un augļiem?
Vēlaties gatavot našķus un uzkodas mājās?
Šī grāmata jums noderēs!
Jarina Perepeļica ir profesionāla Latvijas žurnāliste, taču viņas aizraušanās ir māksla, kulinārija un joga. Radīt jaunas gardu našķu un sātīgu uzkodu receptes autori pamudināja pašas pieredze. Mainot ēšanas paradumus, viņai izdevās uzlabot veselību un izbaudīt jaunas garšas nianses.
ISBN |
9789934083716
Nokopēts!
|
---|---|
Iesējuma tips | E-grāmata |
Autors (i) | Irina Perepeļica |
Faila izmērs MB | 32 |
Drošība | Sociālais DRM |
Izdevējs | Zvaigzne ABC |
Ēdat veselīgi un ievērojat sabalansēta uztura principus?
Mācāties sadzīvot ar produktu nepanesību vai alerģijām?
Neēdat maizi un produktus, kuri satur baltos miltus?
Meklējat alternatīvas receptes, kurās nav olu un piena produktu?
Esat atvērti eksperimentiem ar ierastajiem graudaugiem, dārzeņiem un augļiem?
Vēlaties gatavot našķus un uzkodas mājās?
Šī grāmata jums noderēs!
Jarina Perepeļica ir profesionāla Latvijas žurnāliste, taču viņas aizraušanās ir māksla, kulinārija un joga. Radīt jaunas gardu našķu un sātīgu uzkodu receptes autori pamudināja pašas pieredze. Mainot ēšanas paradumus, viņai izdevās uzlabot veselību un izbaudīt jaunas garšas nianses.
ISBN |
9789934083716
Nokopēts!
|
---|---|
Iesējuma tips | E-grāmata |
Autors (i) | Irina Perepeļica |
Faila izmērs MB | 32 |
Drošība | Sociālais DRM |
Izdevējs | Zvaigzne ABC |