Apraksts

Aidens Tomass ir strādīgs ģimenes cilvēks, pilsētas vietējo iedzīvotāju labi ieredzēts. Viņš ir no tiem, kam vienmēr atrodas kāds labs vārds, ko katram pateikt. Vienlaikus viņš ir arī cilvēku nolaupītājs un sērijslepkava, kurš jau ir nogalinājis astoņas sievietes. Un devītā, kuru viņš dēvē par Reičelu, šobrīd ir ieslodzīta viņa šķūnī.
Kad nomirst Aidena sieva, viņam ar meitu nākas pārcelties, un Reičela uzprasās viņam līdzi. Viņš domā, ka pēc pieciem ieslodzījumā pavadītajiem gadiem Reičelai nebūs drosmes bēgšanai. Tomēr Reičela ir izdzīvotāja un cīnītāja. Kad Emīlija, vietējā restorāna īpašniece, ieskatās pievilcīgajā atraitnī, viņa nokļūst bīstami tuvu Aidena šausminošajam noslēpumam.

“Lieliski uzrakstīts, ļoti pārliecinošs un nežēlīgi aizraujošs trilleris.”
Sofija Hanna

Rakstniece un žurnāliste Klemansa Mišalona ir dzimusi Francijā, bet kopš 2022. gada ir ASV pilsone. “Klusā īrniece” ir viņas debijas trilleris, kas izdots vairāk nekā 30 pasaules valstīs. Vairāk informācijas par autori: Instagram @Clemencemichallon; Twitter @Clemence_MCL

No angļu valodas tulkojusi Maija Opse.


Klemansas Mišalonas “Klusā īrniece” ir kā Trojas zirgs romāna veidolā, tas piesaista un valdzina. Tā centrā ir ļauns vīrs un viņa neattaisnojamie noziegumi, tomēr autores prasmīgajās rokās “Klusā īrniece” pamazām pārtop stāstā par sieviešu vienotību, viltību un spēku.
Megana Abota, rakstniece

Stāsts par Aidenu Tomasu, sērijslepkavu, tiek izstāstīts no dažādiem skatpunktiem, priekšplānā izvirzot sieviešu – upuru – balsis. Aizraujošs trilleris un asredzīgs skatījums uz izdzīvošanas pieredzi.
The Independent

Spožs debijas trilleris. Spēcīgs sērijveida slepkavas atainojums no sievišķīga skatpunkta.
Publishers Weekly

Brīžiem nežēlīgs, brīžiem skumjš un sirdi plosošs vēstījums par pretošanos un izdzīvošanu. Piemērots Gilianas Flinnas un Džesikas Nollas kriminālromānu faniem.
Library Journal

Šausmīgs, nervus kutinošs un biedējošs – šis trilleris nav domāts vārguļiem, un vienlaikus tā ir aizraujoša lasāmviela. Īsts spridzeklis!
Booklist

Tumšs un aizraujošs… Līdzīgi kā Emmas Donahjū romānā “Istaba”, arī šajā grāmatā darbība risinās biedējošā, klaustrofobiju izraisošā vidē, no kuras vijas un plešas sižeta līnija, ko savukārt veido vairāku tēlu redzējums par notiekošo. Iesakām!
Vogue

Iesaki draugiem