Apraksts

Ir atlasīti desmit pretendenti, kuriem būs jāpiedalās digitālo pēdu izdzēšanas projekta Go Zero bēta testā valsts drošības dienestu interesēs. Tehniskā ģēnija Saja Bakstera izstrādātā iniciatīva Fusion uz planētas spēj atrast ikvienu.

VIENA IESPĒJA UZVARĒT

Divas stundas, lai izgaistu, un nākamās trīsdesmit dienas, lai izvairītos no Fusion biroja aizturēšanas komandām, kas nosūtītas viņus atrast. Ikviens laimīgais, kuram tas izdosies, saņems 3 miljonus ASV dolāru. Savukārt, ja uzvarēs Saja izstrādātā programma, viņš iegūs 90 miljardu ASV dolāru vērtu kontraktu CIP izsekošanas programmatūras modernizēšanai.

NULLE ALTERNATĪVU ZAUDĒJUMAM

Desmitajai pretendentei Ketlīnai Dejai ir svarīgāka likme par naudu, turklāt arī daudz personiskāka, ko Sajs nekādi nevarēja paredzēt. Ketlīnai ir jāuzvar, lai iegūtu to, ko viņa vēlas, – bet arī Sajs necietīs nekādus šķēršļus, lai realizētu savas ambīcijas. Kad laika atskaite sasniegs nulli, būs tikai viens uzvarētājs…

Antonijs Makārtens ir rakstnieks, dzejnieks, scenāriju un lugu autors. Viņa sarakstītie scenāriji vairākkārt nominēti ASV Kinoakadēmijas balvai, un viņš ir divkārtējs Britu kinoakadēmijas balvas BAFTA laureāts. Romāns “Izgaisti!” uzreiz pēc iznākšanas kļuvis par bestselleru daudzās pasaules valstīs.

No angļu valodas tulkojusi Maija Opse.


Pirmajā brīdī šķiet, ka lasīsiet spraigu piedzīvojumu trilleri. Tomēr šis nav parasts trilleris. Antonijs Makārtens ir scenāriju autors un labi zina, kurā brīdī jānospiež bremzes, kā likt grāmatas tēliem iepatikties lasītājiem un kā sabiezināt sižeta krāsas. Pat ja līdz šim ideja par digitālo Lielo brāli jūs nesatrauca, ļaujiet Makārtena “Izgaisti!” to labot...
Amazon Books

Viens no labākajiem trilleriem, kādus esmu lasījis pēdējos gados. “Izgaisti!” ir ne tikai patiesi aizraujošs piedzīvojums, šajā romānā atspoguļojas arī satraucošais laiks, kurā dzīvojam.
Duglass Prestons

“Izgaisti!” ir viens no tiem reti sastopamajiem romāniem, kas vienlaikus paātrina pulsu un darbina smadzenes. Trilleris, kuru lasot var grauzt popkornu, bet justies gudrāks, kad tas ir izlasīts. Provokatīvs, perceptīvs un vienkārši izcils!
A. Dž. Finns

Vienlīdz straujš un precīzi mūsdienīgs romāns. Šajā spriedzes un sazvērestību piesātinātajā trillerī Antonijs Makārtens izšauj lodi pa mūsdienu Ameriku. Es vairs nekad neuzlūkošu savu telefonu tā, kā iepriekš...
Greiems Mūrs

Spridzinošs... Satraucoši pareģojumi par situāciju, kurā šobrīd atrodamies... Kā gan daži nejauši izvēlēti un nepieredzējuši pilsoņi var pārspēt viltībā erudītākos spiegprogrammatūras ekspertus? Atbilde ir daudz sarežģītāka, nekā varētu domāt, turklāt tā sagādā arī lielisku izklaidi.
The New York Times Book Review

Iesaki draugiem