Apraksts

Japāņu dzīvesstila konsultantes Marijas Kondo radītā mājas – un dzīves – sakārtošanas metode izraisīja īstu sensāciju visā pasaulē. Viņa to aprakstīja grāmatā “Kārtības maģija”, kas uzreiz kļuva par starptautisku bestselleru.
“Radīt prieku” ir ilustrēta rokasgrāmata, kurā autore uzskatāmi izskaidro, kā visefektīvāk izmantot slaveno KonMari metodi, piepildot mājokli – un dzīvi – ar prieku.

Seši Kondo sakārtošanas pamatprincipi ir:
· apņemies sakārtot,
· iztēlojies savu ideālo dzīvesstilu,
· vispirms izmet nederīgo,
· kārto pēc kategorijas, nevis pēc atrašanās vietas,
· ievēro pareizu kārtošanas secību,
· vienmēr jautā sev, vai manta, ko turi rokās, rada prieku.

Grāmatā “Radīt prieku” soli pa solim zīmējumos un shēmās parādīts, kā organizēt, kārtot un locīt visu, kas mājās organizējams, kārtojams un lokāms, kā izvēlēties, kurus priekšmetus paturēt, bet no kuriem labāk atbrīvoties, ja jūsu mērķis ir mājās – un dzīvē – radīt prieku.

Marija Kondo (Marie Kondo) ir uzņēmēja un KonMari Media, Inc. dibinātāja, daudzkārt godalgotā Netflix seriāla Tidying Up With Marie Kondo zvaigzne, lektore un vairāku starptautisku bestselleru, kas tulkoti vairāk nekā 44 valodās un pārdoti vairāk nekā 13 miljonos eksemplāru, autore. Time Magazine ierindoja Mariju Kondo starp 100 pasaules ietekmīgākajiem cilvēkiem 2015. gadā.

No angļu valodas tulkojusi Sintija Zariņa.

Iesaki draugiem