Apraksts

Visi vecāki spēj izaudzināt laimīgus, veselus un emocionāli stabilus bērnus. Tomēr ceļš līdz tam ļoti daudziem nav viegls. Strauji mainīgā sociālo mediju realitāte un mūsu kultūrā pastāvīgi klātesošās bailes un paaudžu gaidas, kuras neapzināti attiecinām uz bērniem, atstāj lielu ietekmi uz vecākiem un bērniem un nu jau ir sasniegušas kritisku robežu. To jūtam mēs, un to jūt mūsu bērni. Taču risinājums ir!

Dr. Šefali ir klīniskā psiholoģe un vairāku bestselleru autore, kura jau vairāk nekā divdesmit gadus strādā ar vecākiem. Šajā grāmatā viņa mums piedāvā ļoti praktisku, revolucionāru pieeju bērnu apzinātai audzināšanai. Ceļvedis soli pa solim izjauc mantotos toksiskos attiecību modeļus, aizstājot tos ar autentiskām saiknēm, kas ļauj mums saskatīt bērnu būtību.

Uz pierādījumiem balstīta rokasgrāmata, kādu vēlētos visi vecāki. Ceļvedis vecākiem ir papildināts ar detalizētiem metožu aprakstiem un konkrētiem piemēriem un kalpo kā norādes, kā ļaut bērniem būt pašiem un kā mainīties līdz ar viņiem.

Dr. Šefali ir vairāku New York Times bestselleru autore. Viņa ir ieguvusi doktora grādu klīniskajā psiholoģijā Kolumbijas Universitātē un māca principus, kuros Austrumu garīgums apvienojas ar Rietumu psiholoģiju. Dr. Šefali ir ģimenes dinamikas un attiecību eksperte, kas vada kursus visā pasaulē, kā arī ir Conscious Parenting Coaching Institute dibinātāja.

No angļu valodas tulkojusi Baiba Ozturka.

Iesaki draugiem