Apraksts

Iepazīsti Semu. Iepazīsti Nīšu.
Divas sievietes, kuru dzīves ir pavisam atšķirīgas.
Kad viņu ceļi krustojas, katrai radot gūzmu problēmu – ko iespējams atrisināt, vien atrodot pazudušas kurpes, – abām ir tikai viena izvēle, kas jāpiedzīvo ikvienai sievietei:
turpināt ceļu vienai vai turēties kopā...

“Sirdi sildošs stāsts par jucekli, haosu un otro iespēju izbaudīšanu!”
Platinum

Džodžo Moja (Jojo Moyes) ir britu rakstniece, vairāku romānu autore, kuras darbus atzinīgi novērtējuši gan literatūras kritiķi, gan lasītāji. Viņas grāmatas tulkotas, izdotas un kļuvušas populāras daudzās pasaules valstīs, un pēc romāna “Pirms atkal tiksimies” motīviem uzņemta kinofilma ar Emīliju Klārku un Semu Klaflinu galvenajās lomās.
Informācija par autori: www.jojomoyes.com

No angļu valodas tulkojusi Karīna Tillberga.


Jauns, aizraujošs bestsellers. Iepazīstot Semu un Nīšu, jūs, aizturējušas elpu, šķirsiet lappuses sprinta tempā, lai uzzinātu, kas notiek turpmāk. “Kāda cita kurpēs” ir rosīgs, sadzīvisks romāns ar neskaitāmiem sižeta pavērsieniem un vairākiem stresa piesātinātiem brīžiem, tomēr tam piemīt arī dvēseliskums. Grāmatas tēli ir saprotami, neaizmirstami un pievilcīgi, un jūs turēsiet īkšķus par savām favorītēm, lai beigās viņas ir tās, kuras uzvar.
Daily Express

Te ir, par ko sajūsmināties! Lielisks romāns par sieviešu draudzības spēku, kas liks jums aizdomāties, kādas patiesībā ir izjūtas, uzvelkot cita kurpes...
Glamour, Lielbritānija

Silts, asprātīgs un iedvesmojošs romāns. Laiks, kas pavadīts kopā ar Džodžo Mojas patiesi cilvēciskajiem varoņiem, vienmēr rada prieku. Brīnišķīgs romāns no fantastiskas rakstnieces!
Sunday Express

Džodžo Mojai izcili padodas atainot emocijas un sieviešu draudzību līdz ar mīlestības, cerību nodevības, ģimenes un citām tikpat svarīgām tēmām.
Booklist

“Kāda cita kurpēs” ir kā mīlestības vēstule sieviešu draudzības spēkam un tam, kā sievietes patiesi spēj cita citu atbalstīt...
Good Housekeeping

Iesaki draugiem