Apraksts

ZIEMEĻDIEVS ir patiesa šamaniskā ceremonija grāmatas formātā.
Grāmatu ZIEMEĻDIEVS veido četri sējumi
- ES LEDUS
- ES PELNI
- ES BEZVĒJŠ
- ES NEKURZEME.
Katrs no tiem ved lasītāju cauri pašatklāsmes un pašdziedinājuma pieredzei. Izvēle, kuru sējumu lasīt pirmo, pieder lasītājam.

Sējumā ES NEKURZEME lasītājs atradīs arī Ziemeļu Orākulu, kas var kļūt par pavadoni un iedvesmu, sperot nākamos dzīves soļus.

Augu medicīnas sieva un mistiķe ININ NINI, senās pasakas grāmatā ievij dzīvos stāstījumos un zīmējumos, kas ļauj līdz dzīlēm sajust mūsu, Ziemeļu, puses spēku. Lasītāja rokās grāmata kļūst par dzīvu pieredzi un mistisku vārdojumu, kas satuvina ar šīs malas Dabas spēku un ļauj atklāt pašam savējo. Sējumos ietvertie stāsti rakstīti, iedvesmojoties no ININ NINI ilggadēja darba ar ļaudīm Spēka Augu ceremonijās un mācību ciklos un sekojot neredzamās pasaules norādēm. Tie rit kā buramvārdi, atverot lasītājā dziļas dvēseliskas pieredzes un atklāsmes.

Grāmatas uzdevums ir modināt ikkatrā seno atmiņu par savu jaudu, par Ziemeļmalas ūdeņu, uguņu, mežu, vēju, zemes dzīļu un ļaužu varenumu. Tomēr pirms atmodas lasītājam jāiziet varoņa ceļš - stāstu lasīšanas laikā intuitīvi atpazīstot, kur iekšēji nepieciešams dziedinājums, un atraisot sevī gara spēku tapt veselam.

Iesaki draugiem