Apraksts

Neparasts kriminālromāns

Biheiviorisma modelis cilvēku patiesās dabas un rīcības motīvu atklāšanai kriminālromāna formā

Georgs Bromarks ir veiksmīgs biznesmenis, kurš radījis miljardiem vērtu starptautisku biznesa impēriju. Beidzot ir pienācis laiks to visu nodot mazdēlam Filipam. Taču Filips negaidīti pazūd, un Georgs pēkšņi saskaras ar mūža lielāko izaicinājumu – viņš var zaudēt ne tikai savu vienīgo tuvo cilvēku, bet arī mantinieku.

Georgs lūdz palīdzību savam mentoram un draugam Džozefam Kārlingam – izcilam cilvēku uzvedības ekspertam, kurš lieliski pārzina komunikāciju un spēj atmaskot pat rūdītākos manipulatorus. Kārlings ir vienīgais, kuram Bromarks uzticas šajā situācijā. Kurš būs lielākais ieguvējs, ja Filips netiks atrasts? Un cik tālu daži cilvēki ir gatavi iet, lai iegūtu tik milzīgu bagātību?

TOMASS ERIKSONS (THOMAS ERIKSON) ir biheiviorists – cilvēku un organizāciju uzvedības pētnieks – un autors visā pasaulē popularitāti ieguvušajai grāmatu sērijai “Surrounded by...”, kurā pievērsies cilvēku uzvedības psiholoģijai jeb biheiviorismam. Latviski līdz šim iznākušas grāmatas “Apkārt vieni vienīgi idioti!”, “Apkārt vieni vienīgi idioti priekšnieki” un “Apkārt vieni vienīgi narcisi”.

LAI AIZRAUJOŠĀ VEIDĀ PARĀDĪTU, KĀ BIHEIVIORISMA MODELIS IZPAUŽAS DAŽĀDĀS IKDIENAS SITUĀCIJĀS UN ATKLĀJ CILVĒKA PATIESOS RĪCĪBAS MOTĪVUS, TOMASS ERIKSONS IR IZMANTOJIS PROZAS ŽANRU UN UZRAKSTĪJIS SATRIECOŠU KRIMINĀLROMĀNU “MILJARDIERIS”.

No angļu valodas tulkojusi Dace Vanaga.

Iesaki draugiem