Apraksts

Es domāju, ka mana dzīve ir beigusies.
Taču izrādījās, ka tā tikai sākas…

Pietiek ar vienu nakti, lai Olivas Hendersones dzīve sabruktu. Pēc postoša ugunsgrēka internātskolā viņa gūto ievainojumu dēļ ir spiesta atkārtot mācību gadu – bez draugiem, kuri jau gatavojas izlaiduma eksāmeniem, un bez iespējas turpināt dalību skolas peldēšanas komandā. Olivas dzīvi sarežģī arī Kolins Fantino – jaunais skolnieks viņas klasē. Apņēmies ienīst visu un visus Danbridžas Akadēmijā, ņujorkietis labprātāk atrastos jebkur citur, nevis nomaļajā Skotijā.
Tomēr Oliva redz viņam cauri, un ar katru plaisu Kolina šķietami bezjūtīgajā ārienē pievilkšanās starp abiem kļūst arvien spēcīgāka. Līdz brīdim, kad Oliva atklāj, kāds ir patiesais iemesls Kolina pēkšņajai aizbraukšanai no Ņujorkas. Kā izrādās, Danbridžas Akadēmija nav vienīgā skola, kur mīklainos apstākļos izcēlies ugunsgrēks…

Zāra Šprinca (Sarah Sprinz, dz. 1996) ir vācu rakstniece, iepriekš studējusi medicīnu. Kad vien nenodarbojas ar rakstīšanu, viņa smeļas iedvesmu garās pastaigās pie Bodenezera un sapņo par nākamajiem ceļojumiem uz Kanādu un Skotiju. Viņai patīk rakstīt pēcpusdienās kādā kafejnīcā, un viņa labprāt sazinās ar saviem lasītājiem Instagram (@sarahsprinz).

No vācu valodas tulkojusi Ieva Sproģe.

Iesaki draugiem