Apraksts

Skandara un viņa draugu piedzīvojumi turpinās!

Skandars un viņa māsa Kenna beidzot mitinās Ligzdā abi kopā, taču gaisā virmo spriedze. Trešajā mācību gadā Skandaram un viņa draugiem būs jāpiedalās biedējošās atlasēs, kas tiek rīkotas Salas stihiju apgabalos. Draudzība, uzticība un vienradža-jātnieka saiknes taps pakļautas nepielūdzamiem pārbaudījumiem, un tos izturēs tikai spēcīgākie. Turklāt viltotā Kennas saikne ar savvaļas vienradzi ir meiteni atsvešinājusi no pārējiem un nolēmusi vientulībai.
Kad šausminošs atklājums vēstī par briesmām Ligzdas nākotnei, viss norāda tikai uz vienu vainīgo… Tumsas spēkiem pulcējoties, Skandaram ir jāpieņem lēmums, cik tālu viņš ir gatavs iet – Kennas un pašas Ligzdas vārdā.

Esiet gatavi neparastiem varoņiem, stihiju maģijai, debesu kaujām, senseniem noslēpumiem un negantiem vienradžiem šajā nepacietīgi gaidītajā grāmatā, kura vilinās turpināt lasīt arī tad, kad gaisma nodziest!

A. F. Stedmena uzaugusi Kentas lauku apvidū, kur ļāvusies fantāziju pasaulēm un kladēs rakstījusi stāstus. Pirms pievēršanās literatūrai viņa strādājusi tieslietu jomā, līdz secinājusi, ka tajā pietrūkst maģijas.
“Skandars un Haosa atlases” ir jau trešā grāmata aizraujošajā romānu sērijā par vienradža jātnieka Skandara piedzīvojumiem.

No angļu valodas tulkojusi Laura Romanovska.

Iesaki draugiem