Apraksts

Iemīļotās rakstnieces Monikas Zīles grāmatas guvušas atzinību visplašākajā lasītāju lokā.

Romāni “Sliktā sieviete” un “Vīrietis vēsai vasarai” ir lieliska lasāmviela atvaļinājumam, vasaras brīvdienu vakariem vai vienkārši atslodzei darbdienu ritējumā.

Kā lai atriebjas sliktajai sievietei, kura atņēmusi visu – mīļoto vīrieti, sapņus, cerības? Tādas domas dienu un nakti nomoka Regīnu, neļaujot vairs normāli dzīvot. Atriebības alkas kā smags miglas priekškars klājas pāri Regīnas domām un jūtām.
Taču izrādās, ka velns nemaz nav tik melns, kā to mālē, un labais nemaz nav bijis tik labs, kā šķita, jo īstā čūska patiesībā ir pavisam cita sieviete.

Renāte pēc daudziem gadiem satiek jaunības mīlestību Niklāvu, un romantiskās jūtas šķietami atjaunojas. Taču drīz vien viņa saprot, ka nav nemaz viegli pildīt liktenīgās un cauri gadiem lolotās sievietes misiju. Pirmkārt, Niklāvam šī abu jaunā satikšanās ir ļoti nopietna un saistīta ar nākotnes plāniem. Otrkārt, būdama cita vīrieša mīlēta un iekārota, viņa notver sevi arvien biežāk domājam par Raulu: ko vīrs attiecīgā brīdī sacītu, kā rīkotos…

Iesaki draugiem