Kviešu zelmenis uzturā

The Wheatgrass Book
Autors(i): Anna Vigmora
info

Par preču pieejamību zvanīt 67 801 980

ISBN 9789934028618 copy
Nokopēts!
Iesējuma tips Mīkstie vāki Lapaspuses 152
info

Par preču pieejamību zvanīt 67 801 980

Nav pieejams

Vairāk par piegādi un cenām var uzzināt šeit.

Interneta grāmatnīcā - 10% atlaide reģistrētajiem klientiem drukātajām grāmatām 

Kviešu zelmenis ir kviešu graudu zaļie dzinumi, kas bagātīgi satur dabiskos vitamīnus, minerālvielas, hlorofilu un enzīmus koncentrētā daudzumā. Zelmeņa un tā sulas lietošana uzturā ir unikāls veids, kā uzlabot veselību un aizsargāties no slimībām, un to izdarīt ir tik vienkārši! Uztura pētniece Anna Vigmore grāmatā “Kviešu zelmenis uzturā” izskaidro visu nepieciešamo par kviešu zelmeņa audzēšanu, lietošanu pārtikā un izmantošanu veselības stāvokļa uzlabošanai.

Kviešu zelmenis lieliski attīra asinis, orgānus un gremošanas traktu no piesārņojuma. Tas stimulē metabolismu un enzīmu darbību, jo bagātina asinis. Šis zaļais augs ir viens no vispilnīgākajiem pārtikas produktiem, jo tā sastāvā ir 98 no 102 uz zemes sastopamiem elementiem. Tā brīnumainais sastāvs palīdz samazināt asinsspiedienu, jo paplašina asinsvadus, normalizē vairogdziedzera darbību un ķermeņa svaru, uzlabo gremošanas darbību. Zelmeņa lietošana uzturā aizsargā no toksīnu un kancerogēno vielu kaitīgās iedarbības, uzlabo aknu darbību un cīnās ar audzējiem.

Šīs brīnumainās pārtikas piedevas audzēšana mājas apstākļos ir lēta un vienkārša, un ieguvums no kviešu zelmeņa lietošanas jūsu veselībai ir nenovērtējams.

Viena no svarīgākajām zelmeņa sastāvdaļām ir hlorofils, kam ir magnētam līdzīga īpašība izvilkt toksīnus no šūnām. Hlorofils jeb “augu asinis” spēj nomierināt un sadziedēt iekšējos audus, turklāt zelmenī sastopamais hlorofils ir bagāts ar skābekli un gaismas enerģiju, kas nodrošina vislabvēlīgāko vidi prātam un ķermenim.

Anna Vigmore gadu desmitiem ilgi ir bijusi ievērojama autoritāte dabiskās veselības un atveseļošanās jomā. Savu mūžu viņa ir veltījusi cilvēku izglītošanai, mācot par dabiskas, dzīvas pārtikas labvēlīgo ietekmi uz veselību. Vigmora daudzus gadus eksperimentējusi, lai atrastu, kā vienkārši un lēti izaudzēt veselīgus, barības vielām bagātus augu valsts produktus un kā no tiem pagatavot ēdienus un dzērienus. Pavisam viņa sarakstījusi vairāk nekā piecpadsmit grāmatas, tostarp arī grāmatas “Diedzējumi uzturā” un “Hipokrata diēta”.

Izdevējs Zvaigzne ABC
Svars (kg) 0.220000
Lapaspuses 152
ISBN
9789934028618 copy
Nokopēts!
Platums 14.5
Augstums 21.5
Iesējuma tips Mīkstie vāki
Autors (i) Anna Vigmora
Orģinālnosaukums The Wheatgrass Book

Iepriekš skatītās preces

loader