Garšvielas
Ir pieejams
Vairāk par piegādi un cenām var uzzināt šeit.
Interneta grāmatnīcā - 10% atlaide reģistrētajiem klientiem drukātajām grāmatām
Šīs bagātīgi ilustrētās grāmatas autore Iveta Galēja – pazīstamā kulinārijas un gastronomijas speciāliste, tulkotāja, grāmatu autore un radio žurnāliste – stāsta par 25 populārākajām garšvielām, kuras var daudzveidīgi izmantot gan virtuvē, gan ķermeņa kopšanai un dvēseles stāvokļa uzlabošanai. Grāmata „Garšvielas” ir kā turpinājums autores iepriekšējai izdevniecībā Zvaigzne ABC izdotajai grāmatai „Garšaugi”.
Grāmatā aprakstīta garšvielu izcelsme, ieviešanas vēsture, tradicionālā pielietošana dažādās zemēs, kā arī izmantošanas iespējas mūsdienās. Lasītājs uzzinās
• 75 detalizētas receptes grāmatā minēto garšvielu izmantošanai ēdienos,
• desmitiem citu recepšu un padomu garšvielu maisījumu, aromātisku eļļu, ķermeņa kopšanas un veselības uzlabošanas līdzekļu, tēju un ēdienu piedevu gatavošanai,
• informāciju par dažādu garšvielu īpatnībām un savstarpējo saderību,
• padomus garšvielu izmantošanai un uzglabāšanai.
Kas ir karijs, sumaks, tamarinds un vasabi? No kā iegūst safrānu? Ar ko atšķiras dažādu veidu pipari un sinepes? Atbildes uz šiem un daudziem citiem jautājumiem sniegs Ivetas Galējas grāmata „Garšvielas”.
Svars (kg) | 0.824000 |
---|---|
Lapaspuses | 168 |
ISBN |
9789934027321
Nokopēts!
|
Platums | 21 |
Augstums | 25 |
Iesējuma tips | Cietie vāki |
Autors (i) | Iveta Galēja |
Izdevējs | Zvaigzne ABC |
Šīs bagātīgi ilustrētās grāmatas autore Iveta Galēja – pazīstamā kulinārijas un gastronomijas speciāliste, tulkotāja, grāmatu autore un radio žurnāliste – stāsta par 25 populārākajām garšvielām, kuras var daudzveidīgi izmantot gan virtuvē, gan ķermeņa kopšanai un dvēseles stāvokļa uzlabošanai. Grāmata „Garšvielas” ir kā turpinājums autores iepriekšējai izdevniecībā Zvaigzne ABC izdotajai grāmatai „Garšaugi”.
Grāmatā aprakstīta garšvielu izcelsme, ieviešanas vēsture, tradicionālā pielietošana dažādās zemēs, kā arī izmantošanas iespējas mūsdienās. Lasītājs uzzinās
• 75 detalizētas receptes grāmatā minēto garšvielu izmantošanai ēdienos,
• desmitiem citu recepšu un padomu garšvielu maisījumu, aromātisku eļļu, ķermeņa kopšanas un veselības uzlabošanas līdzekļu, tēju un ēdienu piedevu gatavošanai,
• informāciju par dažādu garšvielu īpatnībām un savstarpējo saderību,
• padomus garšvielu izmantošanai un uzglabāšanai.
Kas ir karijs, sumaks, tamarinds un vasabi? No kā iegūst safrānu? Ar ko atšķiras dažādu veidu pipari un sinepes? Atbildes uz šiem un daudziem citiem jautājumiem sniegs Ivetas Galējas grāmata „Garšvielas”.
Svars (kg) | 0.824000 |
---|---|
Lapaspuses | 168 |
ISBN |
9789934027321
Nokopēts!
|
Platums | 21 |
Augstums | 25 |
Iesējuma tips | Cietie vāki |
Autors (i) | Iveta Galēja |
Izdevējs | Zvaigzne ABC |