Marinēšana, skābēšana, sālīšana

Izdevējs Zvaigzne ABC ISBN 9789934027208 copy
Nokopēts!
Iesējuma tips E-grāmata Tips PDF Faila izmērs MB 17 Drošība Sociālais DRM

Ir pieejams

info

E-grāmatas ir pieejamas tikai reģistrētiem lietotājiem.

Šo materiālu pēc iegādes NAV iespējams atdot atpakaļ pārdevējam vai samainīt pret drukātu preci. Nauda par iegādāto e-grāmatu, audiogrāmatu vai digitālo mācību materiālu netiks atmaksāta. Vairāk informācijas šeit.

Interneta grāmatnīcā - 10% atlaide reģistrētajiem klientiem drukātajām grāmatām 

Iznākušas 4 burciņgrāmatas ar receptēm dārzeņu, augļu un ogu sagatavošanai ziemai. Līdzās vecajām, klasiskajām receptēm, pēc kurām varēsiet pagatavot konservus ar garšu, kas pazīstama jau kopš bērnības, atradīsiet arī neparastākas receptes, kuras iedvesmos sagatavot dārza veltes arī dažādās, līdz šim neizmēģinātās kombinācijās ar eksotiskiem augļiem. Izdevumos ievietotas brīnišķīgas oriģinālfotogrāfijas. Pēc skaidrā un saprotamā konservu sagatavošanas apraksta šis darbiņš būs pa spēkam katrai saimniecei. Apgāds ir paredzējis burciņgrāmatu klāstu papildināt vēl ar vairākiem jauniem izdevumiem:
Sēņu konservēšana
Uzlējumi
Vienreizējas konservēšanas receptes dāvināšanai.

ISBN
9789934027208 copy
Nokopēts!
Iesējuma tips E-grāmata
Autors (i) Sak. Inta Jerarte
Faila izmērs MB 17
Drošība Sociālais DRM
e-grāmatas info Nav iespējas izdrukāt
Izdevējs Zvaigzne ABC

Iepriekš skatītās preces

loader