Tradicionālie latviešu ēdieni. No senatnes līdz mūsdienām

Izdevējs Zvaigzne ABC ISBN 9789934027604 copy
Nokopēts!
Iesējuma tips Cietie vāki Lapaspuses 168

Ir pieejams

Vairāk par piegādi un cenām var uzzināt šeit.

Interneta grāmatnīcā - 10% atlaide reģistrētajiem klientiem drukātajām grāmatām 

Bieži vien šķiet, ka latvieši vienmēr ir ēduši boršču un rasolu, šašliku un piparkūkas. Protams, tā nav. Gadiem ritot, latviešu tradicionālā virtuve ir mainījusies – daudzus un dažādus ēdienus esam aizguvuši no citām tautām. Lai tautas kulināro mantojumu iedzīvinātu mūsdienās, šīs grāmatas autore Lolita Šelvaha aicina pagatavot un nobaudīt īstenu latviešu maltīti – knapsieriņus, pentaku, studiņu, kuģeli un daudzus citus.

“Jā, man iegaršojās skābputra! Vasarā – auksta un mīksta, tik atsvaidzinoša, pat labāka par saldējumu!”, apgalvo autore. “Arī jūs, lasītāji, atsauciet atmiņā bērnību un pagatavojiet to, ko reiz galdā cēla jūsu vecmāmiņas un vecvecmāmiņa!”

Svars (kg) 0.835000
Lapaspuses 168
ISBN
9789934027604 copy
Nokopēts!
Platums 21
Augstums 25
Iesējuma tips Cietie vāki
Autors (i) Lolita Šelvaha
Izdevējs Zvaigzne ABC

Iepriekš skatītās preces

loader