Tradicionālie latviešu ēdieni. No senatnes līdz mūsdienām
Ir pieejams
Vairāk par piegādi un cenām var uzzināt šeit.
Interneta grāmatnīcā - 10% atlaide reģistrētajiem klientiem drukātajām grāmatām
Bieži vien šķiet, ka latvieši vienmēr ir ēduši boršču un rasolu, šašliku un piparkūkas. Protams, tā nav. Gadiem ritot, latviešu tradicionālā virtuve ir mainījusies – daudzus un dažādus ēdienus esam aizguvuši no citām tautām. Lai tautas kulināro mantojumu iedzīvinātu mūsdienās, šīs grāmatas autore Lolita Šelvaha aicina pagatavot un nobaudīt īstenu latviešu maltīti – knapsieriņus, pentaku, studiņu, kuģeli un daudzus citus.
“Jā, man iegaršojās skābputra! Vasarā – auksta un mīksta, tik atsvaidzinoša, pat labāka par saldējumu!”, apgalvo autore. “Arī jūs, lasītāji, atsauciet atmiņā bērnību un pagatavojiet to, ko reiz galdā cēla jūsu vecmāmiņas un vecvecmāmiņa!”
Svars (kg) | 0.835000 |
---|---|
Lapaspuses | 168 |
ISBN |
9789934027604
Nokopēts!
|
Platums | 21 |
Augstums | 25 |
Iesējuma tips | Cietie vāki |
Autors (i) | Lolita Šelvaha |
Izdevējs | Zvaigzne ABC |
Bieži vien šķiet, ka latvieši vienmēr ir ēduši boršču un rasolu, šašliku un piparkūkas. Protams, tā nav. Gadiem ritot, latviešu tradicionālā virtuve ir mainījusies – daudzus un dažādus ēdienus esam aizguvuši no citām tautām. Lai tautas kulināro mantojumu iedzīvinātu mūsdienās, šīs grāmatas autore Lolita Šelvaha aicina pagatavot un nobaudīt īstenu latviešu maltīti – knapsieriņus, pentaku, studiņu, kuģeli un daudzus citus.
“Jā, man iegaršojās skābputra! Vasarā – auksta un mīksta, tik atsvaidzinoša, pat labāka par saldējumu!”, apgalvo autore. “Arī jūs, lasītāji, atsauciet atmiņā bērnību un pagatavojiet to, ko reiz galdā cēla jūsu vecmāmiņas un vecvecmāmiņa!”
Svars (kg) | 0.835000 |
---|---|
Lapaspuses | 168 |
ISBN |
9789934027604
Nokopēts!
|
Platums | 21 |
Augstums | 25 |
Iesējuma tips | Cietie vāki |
Autors (i) | Lolita Šelvaha |
Izdevējs | Zvaigzne ABC |