Veģetāriskie ēdieni un zaļbarības
Ir pieejams
E-grāmatas ir pieejamas tikai reģistrētiem lietotājiem.
Šo materiālu pēc iegādes NAV iespējams atdot atpakaļ pārdevējam vai samainīt pret drukātu preci. Nauda par iegādāto e-grāmatu, audiogrāmatu vai digitālo mācību materiālu netiks atmaksāta. Vairāk informācijas šeit.
Interneta grāmatnīcā - 10% atlaide reģistrētajiem klientiem drukātajām grāmatām
Autore par savu grāmatu saka: “Tā nepretendē uz pilnību, bet grib sniegt visiem, kam tiešām interesē veselīga un pareiza barība, iespējamību lietot tādu ne tikai vasarā, kad visi zaļumi pārpilnam, kad visu ogu un augļu daudz, bet arī tad, kad šos dabīgos dzīvības avotus nav iespējams izmantot, tas ir, ziemā. Šīs tendences dēļ grāmatiņu “Veģetāriskie ēdieni un zaļbarības” varētu nosaukt par Latvijas veģetāriešu rokasgrāmatu ziemā.”
Ar šo izdevumu turpinām Latvijas kulinārā mantojuma apguvi un popularizēšanu. Grāmatā paturēta 1932. gada izdevuma struktūra un lielā mērā arī valodas īpatnības.
Ēdienu receptes dažam labam lasītājam sagādās pārsteigumu.
Ne katrs ir ēdis rozīņu un riekstu garozu ar pildījumu, kartupeļu klopsi ar kāpostiem, sīpolu pudiņu vai dzēris, piemēram, auzu pienu. Un ne katrs par garšvielu ir izmantojis ķerbeļus (suņuburkšķus).
Vēlam jums priecīgus un garšīgus atklājumus!
ISBN |
9789934027109
Nokopēts!
|
---|---|
Iesējuma tips | E-grāmata |
Autors (i) | Leontīne Birnbaums |
Faila izmērs MB | 0.35 |
Drošība | Sociālais DRM |
e-grāmatas info | Nav iespējas izdrukāt |
Izdevējs | Zvaigzne ABC |
Autore par savu grāmatu saka: “Tā nepretendē uz pilnību, bet grib sniegt visiem, kam tiešām interesē veselīga un pareiza barība, iespējamību lietot tādu ne tikai vasarā, kad visi zaļumi pārpilnam, kad visu ogu un augļu daudz, bet arī tad, kad šos dabīgos dzīvības avotus nav iespējams izmantot, tas ir, ziemā. Šīs tendences dēļ grāmatiņu “Veģetāriskie ēdieni un zaļbarības” varētu nosaukt par Latvijas veģetāriešu rokasgrāmatu ziemā.”
Ar šo izdevumu turpinām Latvijas kulinārā mantojuma apguvi un popularizēšanu. Grāmatā paturēta 1932. gada izdevuma struktūra un lielā mērā arī valodas īpatnības.
Ēdienu receptes dažam labam lasītājam sagādās pārsteigumu.
Ne katrs ir ēdis rozīņu un riekstu garozu ar pildījumu, kartupeļu klopsi ar kāpostiem, sīpolu pudiņu vai dzēris, piemēram, auzu pienu. Un ne katrs par garšvielu ir izmantojis ķerbeļus (suņuburkšķus).
Vēlam jums priecīgus un garšīgus atklājumus!
ISBN |
9789934027109
Nokopēts!
|
---|---|
Iesējuma tips | E-grāmata |
Autors (i) | Leontīne Birnbaums |
Faila izmērs MB | 0.35 |
Drošība | Sociālais DRM |
e-grāmatas info | Nav iespējas izdrukāt |
Izdevējs | Zvaigzne ABC |