Vīni un ēdieni

Wine & Food
Izdevējs Zvaigzne ABC ISBN 9789934008078 copy
Nokopēts!
Iesējuma tips Cietie vāki Lapaspuses 176

Ir pieejams

Vairāk par piegādi un cenām var uzzināt šeit.

Interneta grāmatnīcā - 10% atlaide reģistrētajiem klientiem drukātajām grāmatām 

Pieņemts uzskatīt, ka vīna un ēdiena gastronomiskās alianses stāsts radies 19. gs. sākumā, kad labākie franču pavāri ieviesa modi saskaņot kaviāru ar šampanieti, jūras mēli – ar baltvīnu un medījumu – ar sarkano burgundieti. Tieši tad izveidojās tradīcija pasniegt baltvīnu pie zivs ēdieniem, bet sarkanvīnu – pie gaļas. Kopš tiem laikiem ir nomainījušās vairākas gardēžu paaudzes, kas noslīpējušas un uzlabojušas sarežģīto un gandrīz netveramo ēdiena un vīna saskaņošanas mākslu.
Neatkarīgi no tā, vai esat pieredzējis vīna cienītājs vai tikai vēl apgūstat šo mākslu, Džošua Vesona grāmata iemācīs, kā
• kritiski novērtēt vīna kvalitāti,
• uzticēties savām garšas sajūtām un
• pašam radīt brīnišķīgas vīna un ēdiena kombinācijas.
Grāmatā iekļautas piecdesmit kārdinošu ēdienu receptes, kas papildinātas ar izteiksmīgām krāsainām fotogrāfijām.

Svars (kg) 0.938000
Lapaspuses 176
ISBN
9789934008078 copy
Nokopēts!
Platums 22
Augstums 26.5
Iesējuma tips Cietie vāki
Autors (i) Džošua Vesons
Orģinālnosaukums Wine & Food
Izdevējs Zvaigzne ABC

Iepriekš skatītās preces

loader