Zivju ēdieni. Izvēle, apstrāde, receptes

Izdevējs Zvaigzne ABC ISBN 9789934041228 copy
Nokopēts!
Iesējuma tips Cietie vāki Lapaspuses 224

Ir pieejams

Vairāk par piegādi un cenām var uzzināt šeit.

Interneta grāmatnīcā - 10% atlaide reģistrētajiem klientiem drukātajām grāmatām 

Šī pavārgrāmata ir unikāls vairāk nekā 500 recepšu krājums, kurā apkopotas gan klasiskas, gan mūsdienīgas receptes. Tajā iekļautas receptes visdažādāko saldūdeņos un sāļūdeņos mītošo zivju, kā arī citu jūras velšu, piemēram, garneļu, mīdiju, ķemmīšgliemeņu, pagatavošanai.

Īpašu vērtību grāmatai piešķir tajā iekļautās oriģinālās zivju ēdienu receptes no dažādiem Latvijas novadiem – tās lieliski piemērotas ēdienu pagatavošanai ne tikai virtuvē, bet arī brīvā dabā. Krāsainajās fotogrāfijās soli pa solim parādīts, kā kūpināt butes, kā cept zivju kotletes, kā grilēt nēģus un vārīt zivju zupu. Ja vēlaties iepazīties ar šo oriģinālrecepšu autoriem un nogaršot brīnišķīgas maltītes, jums jādodas ceļā, jo Jānis un Anna Macāni saimnieko Īdeņā pie Lubāna, Evija Klēviņa ─ "Vējavās” Salacgrīvas novadā, bet Aleksandra Maksakova un Imants Pričins ─ Rucavā. Interesi izraisīs arī Zanes Kilblokas, Ilzes Salnas un Māra Šēniņa īpašās receptes. Noteikti iepazīstieties ar Indras Kviotkovskas īpašo recepti, jo pēc tās pagatavotās brīnumgardās zivju kotletes deva impulsu šīs grāmatas tapšanai.

Iecerētā zivju ēdiena recepti vieglāk atrast palīdzēs grāmatā ievietotais zivju alfabētiskais rādītājs.

Labu apetīti!

Svars (kg) 0.65
Lapaspuses 224
ISBN
9789934041228 copy
Nokopēts!
Platums 18
Augstums 25
Iesējuma tips Cietie vāki
Izdevējs Zvaigzne ABC

Iepriekš skatītās preces

loader