Apraksts

Ugunszvaigznes mazbērni Asķepa, Sīļaķepa un Lauvuķepa apdomā pravietojumu, kas pareģo viņu likteni, un mācekļu trijotni smagi nospiež atbildība par klanu nākotni. Tomēr katrs no viņiem slepus ilgojas pēc varas. Lauvuķepa sapņo būt neuzvarams kaujā, Asķepa kāro būt izcila līdere, un Sīļaķepa zina: vienīgi viņš var redzēt klanu patieso pagātni un nākotni.
Visu spēki tiek pārbaudīti, kad Pērkona klanam pēkšņi uzbrūk, un četri klani tiek ierauti kaujā, kādu kaķi vēl nekad nav pieredzējuši.

Tad pāri mežam krīt tumša ēna, un kāds noslēpumains svešinieks brīdina klanus par drīzām nepatikšanām.
Pirmo reizi šķiet, ka Zvaigznes klanam nav atbildes.
Turklāt pēkšņi tiek pārbaudīts karotāju kodekss. Ticības krīze draud iznīcināt paaudžu paaudzēs būvētos klanu kaķu dzīves pamatus . . .

ĒRINU HANTERI iedvesmo mīlestība pret kaķiem un aizraušanās ar savvaļas dabu. Viņa dziļi ciena dabu visās tās izpausmēs un ar prieku rada mītiski krāšņās, aizraujošās “Klanu kaķu” sērijas grāmatas.

“Katra “Klanu kaķu” sērijas grāmata šķiet vēl aizraujošāka par iepriekšējo. Nebeidzams piedzīvojumu, dramatiskas spriedzes un emocionāla saviļņojuma ceļojums ne tikai savvaļas kaķiem, bet arī lasītājiem.”
Goodreads

Iesaki draugiem