Apraksts

1983. gada 27. augusts Malibu. Notiek Ninas Rivas ikgadējā vasaras nobeiguma ballīte, un emocijas sit augstu vilni. Visi apbrīno slaveno Rivu ģimeni – Ninu, talantīgu sērferi un supermodeli, viņas brāļus Džeju un Hadu, no kuriem viens ir čempions sērfingā un otrs slavens fotogrāfs, un mazo, visu mīlēto māsu Kitu –, un ikviens vēlas iekļūt viņu draugu lokā. Rivu ģimene allaž ir Malibu apbrīnas centrā, bet visā pasaulē viņus pazīst kā leģendārā dziedātāja Mika Rivas atvases.

Šķiet, vienīgais cilvēks, kas šogad ballīti negaida, ir pati Nina, kura nekad nav īpaši vēlējusies nonākt uzmanības centrā un kuru tikko pametis vīrs. Ak, un varbūt arī Hads par šo ballīti nav sajūsmā, jo viņam jau sen bija vajadzējis izstāstīt kaut ko brālim, ar kuru Hads ir nesaraujami saistīts kopš dzimšanas. Savukārt Džejs nespēj vien sagaidīt, kad pienāks vakars, jo meitene, par kuru viņš nevar pārstāt domāt, solīja atnākt. Arī mazajai Kitai ir savi noslēpumi – viņa uzaicinājusi viesi, par kuru brāļi un māsa neko nezina.

“Malibu liesmās” ir stāsts par vienu neaizmirstamu nakti kādas ģimenes dzīvē, par nakti, kad ikvienam būs jāizvēlas, ko no pagātnes notikumiem un vecāku atstātā paglabāt sev... un kas tiks nolemts aizmirstībai.

Teilore Dženkinsa Rīda ir slavena amerikāņu rakstniece, kuras sarakstītās grāmatas ierindojas visvairāk pārdoto grāmatu topos. Latviešu valodā izdoti arī romāni “Evelīnas Hugo septiņi vīri” un “Deizija Džonsa & The Six”.
Informācija par autori: taylorjenkinsreid.com

No angļu valodas tulkojusi Gunita Mežule.


Teilores Dženkinsas Rīdas Malibu apraksti ir tik pārliecinoši, ka dažbrīd šķiet – no grāmatas lappusēm uzvējo svaiga jūras vēsma un starp kāju pirkstiem sajūtamas pludmales smiltis... Brīnišķīgs romāns par ģimenes saitēm un spēku izlauzties brīvībā!
Kirkus Reviews

Ja vasaru varētu kaut kā ietilpināt grāmatā, jūs to atrastu romānā “Malibu liesmās”.
Oprah Daily

Teilorei Dženkinsai Rīdai jau atkal ir izdevies radīt aizraujošu romānu, kas lasītājus nemanāmi un liegi pārnes laikā un ievilina sižeta līkločos.
The Washington Post

“Malibu liesmās” ir aizkustinošs romāns par ģimeni, piedošanu, kļūdām, kuras pieļaujam, un pieredzi, kuru gūstam. Lieliska lasāmviela!
Marie Claire

Katra Teilores Dženkinsas Rīdas sarakstītā grāmata ir nozīmīgs literārs notikums, jo autore zina, kā izstāstīt stāstu. Arī romāns “Malibu liesmās” tāds ir: neaizmirstama grāmata par vienu neaizmirstamu nakti.
E! Online

Iesaki draugiem