Apraksts

VAI MĪLESTĪBA SPĒJ SADZIEDĒT SALAUZTU DVĒSELI?

Viljams Voterss uzauga namā, kurā pēc piedzīvotās traģēdijas valdīja nospiedošs klusums, un vecāki tikai ar grūtībām spēja viņu uzlūkot, kur nu vēl mīlēt. Kad Viljams pirmajā koledžas gadā satiek dzīvespriecīgo un ambiciozo Džūliju Padavano, viņam šķiet, ka visa pasaule ap viņu izgaismojas. Kopā ar Džūliju nāk arī viņas ģimene, jo Džūlija un viņas trīs māsas ir gandrīz nešķiramas. Silvija, ģimenes sapņotāja, vislaimīgākā jūtas, degunu iebāzusi grāmatā, Sesīlija ir brīvdomīga māksliniece, bet Emelīna pacietīgi rūpējas par viņām visām. Katrs Padavano ģimenes mājā pavadītais mirklis ir piepildīts ar mīļu haosu.

Bet tad virspusē uznirst tumsa no Viljama pagātnes, pakļaujot briesmām ne vien Džūlijas rūpīgi saplānoto viņu abu nākotni, bet arī māsu nesatricināmo savstarpējo pieķeršanos. Vai lojalitāte, kas viņas reiz saistīja, būs pietiekami stipra, lai brīdī, kad to vajadzēs visvairāk, savestu māsas atkal kopā?

Anna Napolitano ir amerikāņu rakstniece, vairāku bestselleru autore. Romāns “Sveika, skaistulīt!” pasaulē ir pārdots jau vairāk nekā miljons eksemplāros, un pēc tā motīviem tiek uzņemts Netflix seriāls. Informācija par autori: Annnapolitano.com
Instagram: @Annnapolitano

No angļu valodas tulkojusi Ilze Paegle-Mkrtčjana.

Annas Napolitano jaunais romāns “Sveika, skaistulīt!” ir skaists, juteklisks un ilgpilns. Tas ir stāsts par ģimeni un draudzību, un to, kā cilvēki, ar kuriem esam saistīti, spēj mūs arī palaist vaļā. Man ļoti patika.
Miranda Koulija Hellere, rakstniece

Šī aizraujošā ģimenes sāga ir viens no tiem reti sastopamajiem romāniem, kuru tēli ir tik brīnišķīgi atveidoti, ka tie kļūst par jūsu labākajiem draugiem un jūs jūtaties pateicīgi par iespēju būt viņu sabiedrībā.
Oprah Quarterly

Romāns “Sveika, skaistulīt!” jūs saraudinās ne reizi vien, jo lasot jūs nemanāmi iesaistāties varoņu dzīvē un līdzpārdzīvojat viņu likteņiem. Autore liek noticēt ģimenes mīlestības sarežģītajām saitēm, kas, par spīti bēdām un zaudējumiem, tomēr satur visus kopā. Anna Napolitano palīdz mums uzlūkot sevi – un citam citu – kopumā.
The Washington Post

Šī grāmata ir kā mīksts un sildošs pleds, tā apliecina labas literatūras dziedinošo varu, un pēc tās izlasīšanas lasītājs jūtas pateicīgs, ka to iepazinis.
Vogue

Annas Napolitano “Sveika, skaistulīt!” ir ļoti emocionāla un dziļi aizkustinoša ģimenes sāga, kas liek aizdomāties par to, ko mēs atklājam tiem, kurus mīlam.
Town & Country

Iesaki draugiem