Apraksts

Maija Laukmane dzimusi un augusi Kandavā, bet par savu dzīvesvietu un iemīļoto pilsētu izvēlējusies Talsus. Viņa vadījusi Talsu novada literātu apvienību, Talsu bērnu bibliotēkas lasītavu, Talsu 2. vidusskolas literāro studiju, bijusi režisore Talsu tautas nama jauniešu teātrim “Jandāls” un bērnu fantāzijas studijai “Sprakšķi”.
Maija Laukmane ir vairāku dzejas un prozas krājumu pieaugušajiem un bērniem autore. Par literārajiem darbiem saņēmusi Ojāra Vācieša, Pastariņa prēmiju, Gada Uguns dzejas balvu, apbalvota ar Grāmatizdevēju asociācijas konkursa “Zelta ābele 2012” lasītāju simpātiju.

Stāsts “Saderam, ka piepildīsies” vēsta par augošu cilvēku ceļa meklējumiem gan attiecībās ar saviem vistuvākajiem un draugiem, gan arī ar sevī slēptākajām domām.
Stāsts aptver īsa perioda notikumus jaunu, ļoti atšķirīgu cilvēku vienā pavasarī un to, kā šie notikumi atver acis redzēšanai, radot gluži citādu skatījumu uz izpratni gan par brīvību, gan par paļaušanos uz sevi. Par to, cik patiesi esam dažādās situācijās, un par iemesliem, kas reizēm liek tādiem nebūt.

Iesaki draugiem